начало   контакти
vardar@art.bg


Новости
Македония
Малко смех
М У З И К А
novini
История на изкуството: http://classica.art.bg/
ПОЕЗИЯ
Фотогалерия
литература
Книжарница "История" предлага
Религия: Православно християнство
Религия: Католицизъм
Религия: Протестанство
I Българска държава
II Българска държава
III Българска държава
Списание "Исторически архив"
Изкуство и култура
Здраве и спорт

всички теми »


Домашен пир

дата: 17 Май 2016 г. , автор: Редакцията

Лесно и икономично; Рийдърс Дайджест; ЦЕНА: 18 ЛВ.

 Практичната готварска книга ще ви убеди, че за да се нахраните здравословно и качествено, не е необходимо да приготвяте много ястия; че обядът (освен ако не сте управител на ресторант!) не изисква никакви предястия, гарнитури и десерти — дори само ястието от едно блюдо е достатъчно за пълноценно и добре балансирано хранене.

За онези, които следят за своето тегло и обиколката на талията си, е особено важно, че могат да ограничават и да контролират количеството калории, когато приготвят ястие от едно блюдо. От най-обикновени хранителни продукти и с помощта на лесни за изпълнение указания ще приготвите гозби, чийто разкошен външен вид само загатва за изключителния им вкус!

Чудесните цветни снимки отлично илюстрират с какви блюда ще очаровате своите гости. Като при това готвенето няма да ви отнеме толкова много време, че да развали настроението ви за вечерта. Масата ви ще е отрупана с вкусни, апетитни и възхитителни ястия, приготвени набързо и без много усилия.


Още статии по темата »
И з п р а т и   м н е н и е

Име:
E-mail:
Мнение:
Въведи числото в дясно: verification image, type it in the box

  начало   Кои сме ние   история   контакти   връзки   МУЗИКА   история на изуството   Форум МАКЕДОНИЯ   ЕСЕИСТИКА   Литература   Нашата книжарница предлага