начало   контакти
vardar@art.bg


Новости
Македония
Малко смех
М У З И К А
novini
История на изкуството: http://classica.art.bg/
ПОЕЗИЯ
Фотогалерия
литература
Книжарница "История" предлага
Религия: Православно християнство
Религия: Католицизъм
Религия: Протестанство
I Българска държава
II Българска държава
III Българска държава
Списание "Исторически архив"
Изкуство и култура
Здраве и спорт

всички теми »


Петнадесет минути на ден за здраве

дата: 16 Май 2016 г. , автор: Редакцията

Програма за профилактика и лечение; Рийдърс Дайджест; ЦЕНА: 18 ЛВ.

Доброто здраве и радостта от живота до дълбока старост са напълно постижими. Само за 15 минути на ден вие можете да промените навиците си и да се научите как да се наслаждавате по-пълноценно на всеки миг. Ако прилагате системно нашите препоръки, ще постигнете видими, осезаеми и измерими резултати.

Съчетаването на леки и приятни физически упражнения, правилно хранене и разпускане ще промени начина, по който възприемате себе си и ще ви направи по-щастливи и по-здрави. „15 минути на ден за здраве“ ще ви разкрие как с малко усилия да контролирате живота си и да се възползвате от всичко, което ви предлага той.

Книгата се фокусира върху три основни области:

Движение: физическа активност, подсилвана имунната система, поддържане гъвкавостта на тялото , тонус, укрепване на сърцето.

Хранене: пълноценно хранене, хармонизиране обмяната на веществата, балансиране приема на полезни вещества, регулиране теглото.

Разтоварване: съхраняване спокойствието и хармонията, надвиване на сезонната депресия, изостряне на ума и сетивата, пълноценна почивка.


Още статии по темата »
И з п р а т и   м н е н и е

Име:
E-mail:
Мнение:
Въведи числото в дясно: verification image, type it in the box

  начало   Кои сме ние   история   контакти   връзки   МУЗИКА   история на изуството   Форум МАКЕДОНИЯ   ЕСЕИСТИКА   Литература   Нашата книжарница предлага