начало   контакти
vardar@art.bg


Исторически архив
Документи
Македония
Малко смех
М У З И К А
Новини
История на изкуството: http://classica.art.bg/
ПОЕЗИЯ
Фотогалерия
литература
Книжарница "История" предлага
Религия: Православно християнство
Религия: Католицизъм
Религия: Протестанство
I Българска държава
II Българска държава
III Българска държава
Списание "Исторически архив"
Изкуство и култура
Здраве и спорт

всички теми »


КОРМАН ИСМАИЛОВ : ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ

дата: 20 Септември 2014 г. , автор: Георги Генов

...

 
                 КОРМАН  ИСМАИЛОВ : ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ

                                      

1.   Партията на Корман Исмаилов си поставя

в рамките на Реформаторския блок следните цели и задачи :

 

А. Да съблюдава свободата и достойнството на всеки български гражданин, включително на българите в МАКЕДОНИЯ ;

 

Б.  Да ЛИКВИДИРА МОНОПОЛА НА ДПС НАД БЪЛГАРСКИТЕ МЮСЮЛМАНИ, като ги разпръсне по всички отечествени партии;

 

В.  Да спечели уважението на целия български народ и да
ВСЯВА РЕСПЕКТ У НАШИТЕ СЪСЕДИ И ПАРТНѝОРИ, КАТО ЕРДОГАН и др.

 

Г.  ДА опазва единството на Реформаторския блок, съблюдавайки споразумението за ТРАЙНО КОАЛИЦИОННО СЪТРУДНИЧЕСТВО ОСОБЕНО С ДСБ !

 Още статии по темата »
М н е н и я

от: Георги Кондолов, ( odrin1912@abv.bg )
публикувано: 21.09.2014 13:54:36 часа

Г-н Бяндов,
Чудя Ви се на акъла ?!
Корман е преди всичко българин. Току що си купи малко жилище в София и надявам се няма кой този път да го изгони.
Защо не предположите, че когато е бил в университета на Коня, не е бил изпратен специално от българските тайни служби, подобно на Алекс Алексиев, да си разшири познанията как да се борим с радикалния Ислям ?
Главната цел на неговата партия е да разбие монопола на ДПС. Вие да не сте му светили, когато разговаря с Ердоган. И аз бих говорил с последния на английски и бих защитил честта на своето Отечество по всички въпроси. Когато ми докажете, че Корман е "кон" на Ердоган, ще Ви черпя една бира. . . Повече, не заслужавате.
И не знам какво лошо виждате в това - българските мюсюлмани да се разпределят по нашите си партии / поне ги има доста 8 и ДПС да бъде смъкнато от политическата сцена.
Освен всичко друго, искам да Ви кажа, че в Македония ТУРЦИТЕ ПРИЗНАВАТ НАЛИЧИЕТО НА БЪЛГАРИ и заедно с албанците ги подпомагат да не бъдат затрити, подобно на Македонистите, които не ни смятат за хора и ни тъпчат. Ще Ви припомня, че след 1912 г. във ВМОРО е имало доста турци, а особено уважение към тях е изпитвал Иван Михайлов, който се е ръководил от принципа : " Няма вечни приятели, има вечни интереси " ! Нима не знаете, че българите под ръководството на ген. Колев и турците КЛАХА РУСНАЦИ КАТО ПАТКИ на Северния фронт, но и на Солунския ???Трябва Ви много повече обективизъм Бяндов, а не празни лозунги, научени от ЧЕНГЕТО СОЛАКОВ / СКАТ / !!!
Хайде до скоро. Обаждайте се на нашия форум да Ви разкажем за българо - турската дружба / 1912 - 1918 г. /. А сега, пийнете една ракийка и се лепнете на канал "АЛФА" - той ще е мехлем за измъчената Ви, просташка, фашистка душа. Казвам това, защото се чудя : дали пък не искате нов "възродителен процес" и не желаете да изгоним, или изколим 1 милион наши събратя от българо-турски произход. . . Направете го и тогава Ердоган ще Ви прати поне 3 милионна армия, както постъпиха неговите предшественици в Кипър !
Свобода и достойнство е партията на младия Корман. Това е и мой лозунг. Не желая да познавам такива фанатици като Вас, а предпочитам да си почивам в Анталия и всеки тамошен жител да ми вика : " аркадаш", "Булгаристан ?"


от: Борис Ташков, ( boris_tashkov@abv.bg )
публикувано: 21.09.2014 12:43:10 часа

Виолета, поздравление за достойния отговор, който давате на този малоумник Георги Бяндов, който криво разбира българското национално достойнство!
По стечение на стекли се обстоятелства имам честта да познавам Корман Исмаилов, изключително достоен български гражданин от средата на българите говорещи ТУРСКИ ЕЗИК!
Срам ме е като българин в 21 век да чета от неграмотни и неосъзнати българи, пасквили - плод на комунистическата инерция от 1972 година насам, когато комунистическата власт замисли и осъществи поредица от актове срещу това българско население, унижавайки достойнството им, прокудвайки от родните им български места и изселвайки ги в ТУРЦИЯ.
Комунистическата власт осъществи срещу тях гигантско престъпление, като в края на 1984 г. им смени имената, промени надписи по столетни надгробни камъни, някои разруши и замени с нови такива, но с измислени, несъществуващи в архивите и регистрите, нови християнски имена.
Връх на гаврата с нашите сънародници-българи с т. н. турски произход, потомци на българина КАН ОГУЗ с корен изворите на реките ОРХОН и ЕНИСЕЙ,
чиито наследници бяха селджуците, по-късно османлиите до 1908 г. ,
а днес,
известни след младотурския преврат на Мустафа Кемал (наречен по народному АтаТюрк) през 1908 година,
като малоазиатски турци,
живеещи в новосъздадената през 1908 година държава и наречена от тогава до днес вече 106 г. - ТУРЦИЯ,
връстник на нашата 106-та година от провъзгласяването на НЕЗАВИСИМОСТТА на България,
като през лятото на 1989 г. няколко стотин хиляди българи,
изповядващи мюсулманска вяра, говорещи и турски език,
бяха насилствено изселени с камиони и с частните им коли от България в Турция,
представяйки по телевизията, радиото и пресата, че те сами желаели да напуснат България,
забравяйки преди това, че Председателя на Държавния Съвет на България и Генерален Секретар на БКП Тодор Живков се обърна гласово в прав текст към Президента на Турция ТУРГУТ ЮЗАЛ с думите:
ТУРЦИЯ, отворете границата и си приберете Вашият НАРОД!
Безкрайно оскърбителни и обидни думи!
Хората плачеха и като попитах някои от тях, част от керван с коли,
спрял на моста над Перловската Река пред стадион Васил Левски,
"защо напускат България?"- те мълчаха и не даваха отговор!
А той-отговора бе ясен: ДИКТАТУРАТА, която мъчеше както нас християните, така и тях мюсулманите бе първопричината да отидат в държава, където няма да бъдат измъчвани, както по политически причини от една страна,
така и по причина на вероизповеданието!
Защото вярата не може да бъде причина и пречка за общуването на хора с рзлично вероизповедание: християнско, мюсулманско, католическо или протестантско!
Българи в техните села и градове където живееха с тях в мир,
изкупуваха на безценица техни имоти, птици и добитък, а някои дори им държаха ключовете и се ползваха от домовете и земята им.
Партията "СВОБОДА и ДОСТОЙНСТВО" с младия лидер Корман Исмаилов е бъдещето на българските граждани, говорещи и ТУРСКИ ЕЗИК.
Член на тази партия е и г-н Касим ДАЛ, единствения турчин, бил в затвора на НРБ, който не е сътрудничил на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ и затова Корман и Касим като не успяха да цивилизоват партия ДПС, като отстранят агентите на ДС от ръководството й и . . .
създадоха демократичната партия "СВОБОДА и ДОСТОЙНСТВО!
Още на първите избори за 42-ро ОНС те бяха припознати от висок процент гласоподаватели, равни на 10 '' от гласоподавтелите на ДПС и се надявам този техен процент на доверие всред техните гласоподаватели от тук нататък да расте и да се увеличава!
БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ в лицето на младия КОРМАН ИСМАИЛОВ е бивш депутат от ДПС, осъзнал необходимостта да наклони техните гласоподаватели към демократичниите сили,
обединени в РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК!


от: Георги Бяндов, ( gbyandov@abv.bg )
публикувано: 20.09.2014 23:30:55 часа

Това е резервното ДПС на Турция, доскоро беше избраникът на Ердоан, но сега май последният ще играе и с двата си коня. Срам за всеки, който се коалира с турската пета колона.


от: Виолета Панайотова, ( lema_ood@abv.bg )
публикувано: 20.09.2014 21:50:57 часа

Ясно и точно формулирано като поглед отстрани към цялостното поведение и присъствие на Корман Исмаилов в новото политическо пространство, което Реформаторският блок изгражда. Възпитан, спокоен, толерантен, абсолютно адекватен към всяка ситуация, искрен и ясен в изказа на собствената си позиция, и на 100'' отговорен за състоянието и действията вътре в партията, която ръководи. Почнев и честен в комуникацията си с всеки, неформално-достъпен за разговор и общуване с хора от всички социални сфери. Едно ново, достойно за уважение и подкрепа лице и присъствие в българския политически живот след 05. 10. 2014. Вярвам в успеха му и искрено му стискам палци в трудната борба, която му предстои в избирателния район, където е водач на листа на РБ. Чест и радост е за мен, че се случи да го познавам и лично. Успех, Кормане, най-доброто НИ предстои!И з п р а т и   м н е н и е

Име:
E-mail:
Мнение:
Въведи числото в дясно: verification image, type it in the box

  начало   Кои сме ние   история   контакти   връзки   МУЗИКА   история на изуството   Форум МАКЕДОНИЯ   ЕСЕИСТИКА   Литература   Нашата книжарница предлага