начало   контакти
vardar@art.bg


Исторически архив
Документи
Македония
Малко смех
М У З И К А
Новини
История на изкуството: http://classica.art.bg/
ПОЕЗИЯ
Фотогалерия
литература
Книжарница "История" предлага
Религия: Православно християнство
Религия: Католицизъм
Религия: Протестанство
I Българска държава
II Българска държава
III Българска държава
Списание "Исторически архив"
Изкуство и култура
Здраве и спорт

всички теми »


Господата Богданов и Лебамоф създадоха чисто българско МПО в ЧИКАГО

дата: 29 Май 2011 г. , автор: Георги Генов

...

В най-голямата българска колония - Чикаго се появи ЧИСТО БЪЛГАРСКА ОРГАНИЗАЦИЯ НА МПО, създадена от Господата Богданов и Лебамоф !

След много години на лутане и борби в средите на МПО най-после беше създадено и ЧИСТО БЪЛГАРСКОТО МПО В ЧИКАГО - "ПИРИН ".

Предлагаме ви снимка на Богданов и Лебамоф , от която ясно личи, че организацията в най-голямата ни колония зад Океана е вече ЧИСТО БЪЛГАРСКА.

МПО върви по най-правилният път : Бащата на Г- н Лебамоф : Джордж е брат на бившия кмет на Форт Уейн - Иван Лебамоф и дългогодишен председател на МПО, а Драгомир Богданов и брат му са отявлени патриоти.

Радваме се, че най-сетне можем да кажем : "Благодарим ви , че ви има.Господ да е с вас в благородното,родолюбиво дело !". Щастливи сме, че сме приятели !

Ще си позволим само една препоръка:тъй като организацията в Чикаго се наричаше "Иван Михайлов",помислете сериозно дали не можете да възвърнете това свято за нас име на новото образувание !Още статии по темата »
И з п р а т и   м н е н и е

Име:
E-mail:
Мнение:
Въведи числото в дясно: verification image, type it in the box

  начало   Кои сме ние   история   контакти   връзки   МУЗИКА   история на изуството   Форум МАКЕДОНИЯ   ЕСЕИСТИКА   Литература   Нашата книжарница предлага