начало   контакти
vardar@art.bg


Исторически архив
Документи
Македония
Малко смех
М У З И К А
Новини
История на изкуството: http://classica.art.bg/
ПОЕЗИЯ
Фотогалерия
литература
Книжарница "История" предлага
Религия: Православно християнство
Религия: Католицизъм
Религия: Протестанство
I Българска държава
II Българска държава
III Българска държава
Списание "Исторически архив"
Изкуство и култура
Здраве и спорт

всички теми »


За православното възпитание на децата

дата: 24 Март 2018 г. , автор: Редакцията

Руският текст е от изданието "Поучения Иринея, епископа Екатеринбургского и Ибритского", Екатеринбург, 1901; Цена: 4.55 лв.

 Кой е виновен за това, че днес повечето от децата са покварени, жестоки, агресивни и порочни? Детската порочност започва от най-ранна възраст и днес това е един изключително сериозен проблем за обществото. Обикновено се изтъкват оправдания, че виновни са лошите другарчета, телевизията, интернетът, че "бяхме възпитани в атеизъм", отправят се безпочвени обвинения към Църквата, към свещениците...

Всичко това обаче има за цел да прикрие онези, които са първопричина за този социален проблем. Защото, за да го преодолеят в децата си, първо трябва да го преодолеят в самите себе си. А често дори не го забелязват там.

В настоящата книга се разясняват разностранните проявления на детската порочност, истинските ù причини и средствата за нейното предотвратяване и преодоляване.Още статии по темата »
И з п р а т и   м н е н и е

Име:
E-mail:
Мнение:
Въведи числото в дясно: verification image, type it in the box

  начало   Кои сме ние   история   контакти   връзки   МУЗИКА   история на изуството   Форум МАКЕДОНИЯ   ЕСЕИСТИКА   Литература   Нашата книжарница предлага