начало   контакти
vardar@art.bg


Биография на Г.Ст. Генов
Македония
Малко смех
М У З И К А
Новини
История на изкуството: http://classica.art.bg/
ПОЕЗИЯ
Фотогалерия
литература
Книжарница "История" предлага
Религия: Православно християнство
Религия: Католицизъм
Религия: Протестанство
I Българска държава
II Българска държава
III Българска държава
Списание "Исторически архив"
Изкуство и култура
Здраве и спорт

всички теми »


Приказка за добротата

дата: 26 Октомври 2017 г. , автор: Редакцията

Сълзица Борисова; Книгата е подходяща за читатели на: 2 години и повече, особено ако кутията с цветни моливи им е неразделен другар; ЦЕНА: 5 ЛВ.

 Бях седемгодишна, когато през 1993 г. нарисувах своята картинна книга „Приказка за Добротата“. Исках да помогна – в Босна и Херцеговина войната осакатяваше и убиваше деца; оставяше ги сираци – без подкрепа и Надежда, без Бъдеще!


Бих искала с „Приказка за Добротата“ да помогна на децата по света да станат Приятели, за да не воюват помежду си, когато порастнат! Ако превърнат посланието й в свое убеждение и го следват с душа и сърце, на Земята ще порасне ново човечество: по-дбро, разумно и мъдро! По-отговорно! Вярвам в това!

Убедена съм, че с „Приказка за Добротата“ може да се постави началото на Световен благотворителен фонд „Сълзица“ в помощ на деца и младежи без разлика на етническа и религиозна принадлежност! … Чрез този фонд днешното разумно човечество ще даде шанс за единение на утрешното, защото средствата в него ще се набират не по принуда или с подаяния, а по закина на Добротата, който гласи: „Помагай на нуждаещите се навреме и съхранявай тяхното Достойнство!“

С дълбоко уважение: Сълзица БорисоваОще статии по темата »
И з п р а т и   м н е н и е

Име:
E-mail:
Мнение:
Въведи числото в дясно: verification image, type it in the box

  начало   Кои сме ние   история   контакти   връзки   МУЗИКА   история на изуството   Форум МАКЕДОНИЯ   ЕСЕИСТИКА   Литература   Нашата книжарница предлага