начало   контакти
vardar@art.bg


Биография на Г.Ст. Генов
Македония
Малко смех
М У З И К А
Новини
История на изкуството: http://classica.art.bg/
ПОЕЗИЯ
Фотогалерия
литература
Книжарница "История" предлага
Религия: Православно християнство
Религия: Католицизъм
Религия: Протестанство
I Българска държава
II Българска държава
III Българска държава
Списание "Исторически архив"
Изкуство и култура
Здраве и спорт

всички теми »


Опаковани различия

дата: 30 Ноември 2016 г. , автор: Редакцията

Стихосбирката „Опаковани различия“ е разделена в пет цикъла – „Сътворение“, „Правила“, „Вода“, „Поезия“ и „Признания“ - тази книга е удивителна в своята естественост и простота и в същото време, със своето вътрешно проникновение и великолепие; ЦЕНА: 5 ЛВ.

 Георги Атанасов е роден през 1951 г. в Лом. Завършил е Висшето военно артилерийско училище в Шумен и Софийския университет „Св. Климент Охридски“, факултет по журналистика, специалност „Редакционно и издателско дело“. Член е на Съюза на българските писатели.

Автор е на поетичните книги „Думи за из път“, „Слънчево махало“, „Потайна книга на любовта“ и „Опаковани различия“. На повестта „Сватбите на Маринков“ и на монографията „Ранното военно книгоиздаване в България 1917-1918 г. Походна войнишка библиотека“.

Носител е на националната литературна награда „В полите на Витоша“ и на други регионални награди за поезия.

Работил е като журналист във вестници и списания, а така също повече от 15 години редактор, завеждащ редакция за художествена литература и главен редактор на издателство.Още статии по темата »
И з п р а т и   м н е н и е

Име:
E-mail:
Мнение:
Въведи числото в дясно: verification image, type it in the box

  начало   Кои сме ние   история   контакти   връзки   МУЗИКА   история на изуството   Форум МАКЕДОНИЯ   ЕСЕИСТИКА   Литература   Нашата книжарница предлага